En dag med tokmycket innehåll!

Hej! Idag har dagen gått toksnabbt, eftersom det har varit så tokmycket som har hänt. På morgonen så gick vi direkt till UNF:s nya lokaler på ett studiebesök där vi möttes av Niklas Claesson med ett tokglatt leende på läpparna! Han berättade lite om hur han blev engagerad för ideelt arbete. Det var tokintressant att lyssna på eftersom han har varit med om så tokmycket grejer och varit väldigt delaktig i många föreningar.
UNF-Niklas
Efter det gick vi upp till vår arbetsplats och planerade in vår marknadsföringsplan som vi ska använda oss av på hemorterna. Sen var de MAAAT, och som alltid hade Daniel med sig sin tokberömda spaghetti mit FleischSauce, das was seher guht JA! Sen kom snyggDennis på besök och vi pratade om vårt event vi ska göra om ett tag och det ska bli tokgutt med alla tokbra idéer vi har spånat fram idag!
MF med Dennis
// Daniel & Lisa
Tack & hej tokleverpastej
#skakaomnu