Allt o lite till

Idag har vi pratat om väldigt viktiga saker: hur vi ska marknadsföra SKAKA OM. Vi delade ännu en gång in oss i grupper vilket brukar fungera galant. Allt ifrån Bussreklam,tidningar,klistermärken,posters,bloggreklam och sist men inte minst SKAKA OM tidningen!

Vi har tänkt att tidningen ska bestå av information om vad som händer i din stad och även grannstaden.

Vi har tänkt att vi skulle slå ihop oss med flera föreningar starta upp aktiviteter så ungdomar kan göra mycket mer saker tillsammans.

Detta är bara en idé i dagsläget.

IMG_1603 - liten

Idé till layout

Men vi och många fler saknar information om vad vi egentligen kan göra på fritiden.

 

Idag  fick vi ännu ett kärt besök av tidningen Barometern, en i varje kommun blev intervjuade. Vi tycker att det är riktigt kul att vi blir publicerade och alla hittills tycker detta med SKAKA OM är något att tro på. Innan Barometern har publicerat sin artikel så kan ni läsa den här som publicerades idag.

IMG_liten

// Amanda och Nellie

#skakaomnu