En kreativ och intressant dag

Idag på förmiddagen satt vi och pratade i grupper om hur man kan göra en bra reklamfilm för att visa upp skaka om inom olika teman. Det kommer bli grymma filmer. Innan lunchen kollade vi på ”tänk till med dewide”. En riktigt skön snubbe det där, han skapade väldigt många viktiga och bra tankar i temat om homosexualitet.
IMG_1597
Sen hade vi lunch och det var GOTT!! 
Efter lunchen pratade vi lite smått om evenemanget vi planerar till hösten, det vill ni verkligen inte missa!!
Sedan kollade vi på ett till avsnitt med dewide om könsroller innan Nellie kom och pratade om sitt liv och sin sexuella läggning. Hon pratade väldigt mycket och väldigt länge men det var superintressant och roligt att lyssna på henne. Hon pratade med väldigt mycket humor men ändå om väldigt seriösa saker.
Nellie träffa ett homo
Foto: Anna Hansson
Det vi också tyckte var supercoolt är att hon lärt sin katt massa trick, t.ex. att sitta.
//Marcus och Carolina
#skakaomnu