Filmdag för att marknadsföra Skaka Om

Hej hallå! Idag har vi varit ute i Kalmar och fotat och filmat. Det har gått kanonbra! Vi var i slottsparken och filmade en av filmerna. Där hittade vi 4 små jättegulliga och fjuniga ankungar! Agnes försökte även krama en kråka… Marcus hade med sig en systemkamera som vi fotade med. Det blev ett par väldigt fina bilder på allt och lite till!
Vi blev nästan helt klara med allt, så vi hann till och med att börja redigera filmerna. Ämnena vi jobbar med är kollektivtrafiken, trygghet, fritid och skola. Vi har varit runt om i Torsås och Emmaboda och fotat även där. En av filmerna gjorde vi i rådrummet, för det såg ut som ett klassrum, den filmen ingick alltså i ämnet skola. I cafeterian filmade vi också, där Agnes fick spela mobboffer och Lisa, Amanda och Carolina fick agera bitch. Snart får ni se resultatet!
Imorgon ska vi till Bäääärgkvaa’, där ska vi grilla kåv och bada i Dalskär.

// Lisa & Marcus

 #skakaomnu