En dag i Torsås och Nybro för att marknadsföra oss!

Hej! Igår var vi i våra hemkommuner, där vi skulle visa upp vad SKAKA OM är för något. Vi valde att vara på stranden i Dalskär. Vi möttes först av massa konstiga blickar när vi spänt upp vår ’’slackline’ och lagt upp flyers och informationspapper på vårt bord. I början var det väldigt trögt, inte mycket intresse och inga folk i vår målgrupp heller. Vi tänkte att vi var tvungna att gå runt och ragga lite folk och informera om vad vi är och vad vi gör!

Så vi gick runt och gav bort en massa flyers och bad dom vara med i vår sol-glajjor-tävling på Instagram. Det gick bara bättre och bättre och vi fick prata med massa folk om SKAKA OM! Slutade med att vi tävlat ut nästan alla glasögon!:)

Daniel och Marcus hann även med en simtur innan vi stack hem!:)

 

Marcus,Mohammed, Daniel

// Torsåsgänget Marcus, Mohammed och Daniel

 

Igår var vi i Nybro för att marknadsföra Skaka Om. Vi var då på stan och pratade med folk vissa ville prata men många var svårflörtade då skickade vi ut Amanda, det var varmt och man blev sjukt trött. När vi hade ätit gick det lite bättre! Vi träffade igen vid 2 tiden och körde ett eftermiddagspass, eftersom att vi helt impulsivt satt upp ett bord på stan så var det svårt för folk omkring att fatta vad vi höll på med. Vissa trodde att vi sålde solglasögon och gick nästan fram för att köpa. Efter dagen var slut när det var ca, 25 minuter kvar åkte Amanda och Lisa tuff, tuff tåget vilket gjorde att vi fick kontakt med fler från Nybro så där fick vi lite respons och dagen visade sig har gått bra!

fyra av fem  image (6)
// Nybro och Emmabodagänget Carolina, Robert, Amanda, Lisa och Agnes